- Blog -

A mesterséges világvége elmélete

Összeesküvés elméletek sorozat
2019-02-07

„A végtelen természet egyensúlya érdekében tartsd az emberiség létszámát 500.000.000 alatt.” A jelek szerint a globális elit kezében adottak azok az eszközök, melyek révén igen rövid idő alatt milliárdokat lehetne elsöpörni. Lehetséges tehát, hogy a mesterséges világvége elmélete egy nagyon is valószerű és félelmetes lehetőség a hatalmasok kezében?

Mi lenne akkor, ha a megannyi jóslat ellenére a közeljövőben mégsem csapódik a Földbe egy hatalmas meteorit? Ha ennek következtében nem hal meg több millió vagy milliárd ember? Mi lenne, ha nem következne be semmilyen természeti jellegű világkatasztrófa? Mindenki élné tovább az életét és... - és bizony, ez is okozhatna egy világvégét! Akkor hát mi a teendő?

Amilyen gyorsan csak lehet, le kell redukálni az emberiség létszámát a sokak által optimálisnak tartott félmilliárd főre! De hogyan? Nos, talán egy úgynevezett ellenőrzött világvége előidézésével... Micsoda őrült gondolat! Azonban sajnos van benne némi ráció! Azt ugyebár nem kell különösképpen magyarázni, hogy civilizációnk egyre komolyabb túlnépesedési problémákkal küzd. Az Egyesült Nemzetek egyik tanulmánya szerint 2030-ra, vagyis röpke bő évtizeden belül már bőven túl leszünk a kilencmilliárdos lélekszámon, ami minden szempontból óriási tehertételt fog jelenteni a világ minden egyes országának – ha addig ugyan lesznek egyáltalán független, szuverén államok.

Kilencmilliárd ember? Nehéz még belegondolni is abba, hogyan fogunk megbirkózni egy ekkora, elképzelhetetlenül hatalmas tömeg igényeivel. Legfőképpen úgy, hogy közben világszerte egyre mostohább körülmények teszik még nehezebbé, sőt, tarthatatlanabbá a helyzetet. Kilencmilliárd emberi lényt kell majd folyamatosan etetni, ivóvízzel ellátni, egészségügyi ellátást és oktatást biztosítani, később pedig munkát adni, amiből képesek megélni – ezek pedig csak a legalapvetőbb kritériumok az emberhez méltó élet biztosításához!

A mai elosztó rendszerek roppant kiegyensúlyozatlanok. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy döntő többségben vannak azok a szerencsétlenek, akik napi alig néhány dollárból – vagy még annyiból sem! - kénytelenek tengetni az életüket, nem jutnak hozzá a legalapvetőbb ellátásokhoz, lehetőségekhez, ezáltal a sorsuk meg van pecsételve. A jóval a létminimum alatt nyomorgók száma sokkal nagyobb, mint azt elsőre gondolnánk.

Afrika gyakorlatilag teljes egészében egy vészhelyzeti-övezet, ahol az éhezés naponta több ezer, vagy tízezer áldozatot követel, tombol az AIDS - Szváziföld lakosságának a fele fertőzött! -, és a fejlett országok gyakorlatilag tudomást sem vesznek arról a borzalmas fekete holokausztról, ami ezen a földrészen egyre inkább kibontakozóban van.

Ám a Föld további más, hatalmas térségei sincsenek sokkal könnyebb helyzetben. Ázsiában több milliárd ember szédeleg élet és halál között (Indiában má több mint hatmillió AIDS fertőzött van és csupán elenyésző töredékük kap megfelelő orvosi ellátást...), Dél- és Közép-Amerika úgyszintén a válságövezetek közé sorolható. Ami marad: ÉszakAmerika, Európa és a csekély népességgel rendelkező Ausztrália. Azonban most már ezek nagy része is egyfajta ostrom előtt áll, és így komolyan kétségessé vált, hogy lesz-e még a megszokott értelemben vett civilizáció mondjuk 100 év múlva.

Ezt, a kulturális válságot leszámítva is minden arra mutat, hogy a jelenlegi civilizációs berendezkedésünk már régen csődöt mondott, és nem képes ennyi embert megfelelő módon ellátni, azok megélhetését biztosítani. Ha pedig a népesség folyamatosan növekszik, előbb-utóbb a most még kivételezett helyzetben, viszonylagos jólétben levő területekre is hatással lesz ez a manapság agyonhallgatott világkrízis. Mi lehet a megoldás?

Egyetlen szó: Népességcsökkentés... Méghozzá drasztikus mértékben!

Nem arról van szó, hogy megpróbáljuk korlátozni a születések számát – ezt Kínában az egy család-egy gyerek modell bevezetésével már kipróbálták, de csupán részleges sikert hozott -, hanem arról, hogy meg kell szabadulni az emberiség legnagyobb részétől! Ez pedig nem megy a mostanság divatos eszközökkel. Afrikában például hiába tartanak évtizedek óta óriási méretű, szinte a teljes lakossághoz eljutó, a fogamzásgátlás módszereiről szóló kampányokat, a születések száma az elképesztő nyomor és a teljes kilátástalanság ellenére alig-alig csökken. Hiába próbálják világszerte népszerűsíteni az abortusz intézményét, az emberiség szaporaságával nem képes lépést tartani a művi vetélés egyébként borzasztóan embertelen intézménye, hiába léptük már túl az évi nyolcvanmilliós számot eme beavatkozásokkal kapcsolatban!

Valami másra van tehát szükség, valamire, ami gyorsan és hatékonyan képes sokkal elviselhetőbb számra redukálni a népességet. Ez pedig nem megy másként, csakis tudatos népirtással... Elsőre talán hihetetlennek tűnhet, hogy bárki fejében megforduljon a gondolat: Öljünk meg néhány milliárd embert, mert akkor a többieknek sokkal jobb lesz! A mai, most már több, hétmilliárdos népesség döntő többségétől nem lehetséges úgymond békés módszerekkel megszabadulni, hiszen ezek kevésbé hatékonyak és akár évszázadok is eltelhetnek, mire a kívánt eredményt elérik. Ennyi idő pedig már egyértelműen nincs, a világ kétharmada szó szerint nyomorog, a gazdasági válságok egyre mélyebbé válnak, az elosztórendszerek, civilizációnk alappillérei recsegnek-ropognak, a környezetre gyakorolt káros hatások pedig visszafordíthatatlannak tűnő, globális, mindent elpusztító katasztrófában csúcsosodhatnak. Azt pedig senki nem akarja, hogy a Föld teljes egészében lakhatatlanná váljék.

A radikális népességcsökkentésnek egyetlen módszere van, ez pedig az, hogy több milliárd embert kell meggyilkolni egyetlen, jól megszervezett projekt keretében. Vagyis útjára kell indítani egy mesterséges világvégét, amit csak a kiválasztottak élhetnek túl. De vajon van e erre megfelelő eszköz, technika? Mert a szándék meglétéről kétségünk sem lehet. Vagyis csupán két kérdés marad: Mikor és hogyan?

A közelmúlt legnagyobb katasztrófáival kapcsolatban sokakban felmerült annak a lehetősége, hogy ezek közül némelyiket valakik mesterségesen generálták. Ilyenek voltak például az elmúlt évtizedekben fel-felbukkanó járványai, a SARS, A H5N1, H1N1, vagy az Ebola. Ezekben több millióan fertőződtek meg, és hozzávetőleg több tízezren haltak meg. Minden ilyen járvány esetében felmerült a szándékosság lehetősége.

Jane Burgermeister, egy osztrák oknyomozó riporter például azzal vádolta meg a WHO-t, hogy szándékosan gerjesztették a pandémiát, hogy ezzel növeljék az ellenanyag eladásokat és tegyenek szert a gyógyszergyárak elképesztő extra profitra. Eme megbetegedési hullámok hirtelen felbukkanása, majd ugyanilyen gyors eltűnése már önmagában is gyanút keltő, az embernek az az érzése, mintha valakik főpróbákat tartanának és vizsgálnák, milyen mellékhatásokkal kell számolni egy tényleges globális járvány kirobbantása esetén.

Tény, hogy olyan, mesterségesen létrehozott, gyilkos vírusok fenyegetik az emberiséget, amiket, ha egyszer bevetnek, az akár több milliárd ember esetében jelentheti a biztos halált. Az eddigi járványok akár hadgyakorlatnak is felfoghatók, és amikor eljön a megfelelő pillanat, felütheti a fejét egy különösen virulens és gyilkos kórokozó, melyre nincs – publikus – ellenszer és így több milliárd ember halálát okozhatja!

Egy másik módszer még félelmetesebb, hiszen ez esetben magát a bolygót fordítják az emberek ellen. A HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program, vagyis Magas frekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program) már sokszor került a figyelem középpontjába, nem ok nélkül. Az Alaszka délkeleti, kietlen részén található, hatalmas antennaerdővel kapcsolatban megannyi ijesztő elmélet látott már napvilágot, ezek közül talán az egyik legfigyelemreméltóbb az, mely szerint ez a létesítmény igazából nem más, mint egy világvége-fegyver!

Ez a félelmetes szerkezet a gyanú szerint alkalmas arra, hogy például az ionoszféra manipulálásával, illetve a mágneses mezők torzításával óriási mértékű, természeti jellegű katasztrófát okozzon. A berendezés még nem működik teljes hatásfokkal, egyelőre csak tesztelgetik annak lehetőségeit, képességeit. A HAARP számlájára írják egyebek mellett a 2004. decemberében, a Délkelet-Ázsiára lecsapó hatalmas cunamit, melynek negyedmilliónyi áldozata volt, a 2008. május 12-én bekövetkezett szecsuani földrengést, ami után az égen az északi fényhez hasonló jelenséget láttak az ottaniak, illetve a 2005-ös Katrina-hurrikán pusztítását.

A feltételezések szerint a HAARP még mindig nem mutatta meg teljes potenciálját, hiszen valószínűleg teljes erőbedobás mellett képes lenne olyan pusztító erejű földrengések kiváltására, melynek során egész kontinensek darabolódhatnának fel – és erre az eseményre jó eséllyel találnának a jól fizetett tudósok valamiféle „ártatlan” természettudományos indokot.

A jelek szerint tehát a globális elit kezében adottak azok az eszközök, melyek révén igen rövid idő alatt milliárdokat lehetne elsöpörni. Lehetséges tehát, hogy a mesterséges világvége elmélete egy nagyon is valószerű és félelmetes lehetőség a hatalmasok kezében!

Amennyiben pedig komolyabb bizonyítékokat szeretnénk találni arra vonatkozóan, hogy az Elit valóban egy mesterséges világvége kivitelezésében gondolkodik, akkor ilyenünk is akad. Hiszen a népességcsökkentés alapvetése szó szerint kőbe van vésve, és bárki megtekintheti az ily módon rögzített irányelveket. Ehhez csak el kell menni Georgia államba, ahol megtalálhatja az úgynevezett Georgiai Határköveket - más nevén a New World Order Stonehenge-t (Új Világrend Stonehengje), amelyre világosan le van írva: „A végtelen természet egyensúlya érdekében tartsd az emberiség létszámát 500.000.000 alatt.”

Senki nem tudja, hogy kik építették ezt a baljós monumentumot, ám napjainkban egyre bizonyosabbá válik, hogy a világ vezető társaságai szeretnék mielőbb megfogadni ezt a jó tanácsot. Rendben, de mégis, hogyan lehet előidézni egy globális jellegű, szinte mindent elpusztító katasztrófát, ami azonban megfelelően kontrollált ahhoz, hogy a kiválasztottak mégis túléljék és egy, a saját képükre formált civilizációt tudjanak felépíteni? Nos, erre vonatkozóan azért akad néhány ötlet…

Részlet az Összeesküvés elméletek 26., „Megtervezett világvége” című részéből

Megnézem a könyvet

<< < >> >
Ez a honlap sütiket használ. A sütik el­fo­ga­dá­sá­val kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Adatvédelmi nyi­latkozat: GDPR