Pozitív gondolkodás · Önfejlesztés · Életmód · Természetgyógyászat

Akció
Asztrál-utazás csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
A Fázis és az Időutazás 7 titka
Bolti ár: 10 490 Ft
Kiadói ár: 8 500 Ft

A könyvről bővebben

Tudatos álmodás és Testen kívüli élmény

Kezdetben az emberek nem rendelkeztek tudattal. Kialakulása után viszont az fokozatosan egyre nagyobb részét kezdte kitölteni éber állapotunknak. Manapság kezd azon is túlnőni, megkezdve terjeszkedését más állapotokba is. Tudatossági szintünk a REM-alvás során megnő, létrehozva az emberi lét legelképesztőbb jelenségét – testen kívüli élmény (vagy tudatos álom) megtapasztalását. Valószínűsíthető, hogy a jövő férfiai és női egyidejűleg két világban fognak tudatosan létezni: a valós életben és testen kívüli élmények/tudatos álmok világában. Ez azonban jelenleg csak speciális technikák használatával érhető el.

Tudatos álmodás és Testen kívüli élmény

A jelenségre tett utalások megtalálhatóak a Bibliában és egyéb ősi iratokban. Olyan, más jelenségek alapjául szolgál, mint a halálközeli élmények, földönkívüliek általi elrablás, alvásparalízis stb. Megtapasztalása olyan rendkívüli, hogy számos okkult mozgalom a legmagasabb szintű képességként tartja számon. Kutatási statisztikák azt mutatják, hogy minden második ember legalább egyszer intenzíven megtapasztalja élete során. Mindeközben maga a jelenség léte az 1970-es évek óta tudományos tényként elfogadott.

A jelenség számos modern szokásrendszerben jelen van, bár megnevezésére változó kifejezéseket használnak: “asztrál kivetítés”, “testen kívüli élmény”, “tudatos álom”. A továbbiakban a gyakorlatias “fázis” vagy “fázis állapot” kifejezést fogjuk használni a rá történő utaláskor.

Ami a jelenség érzékszervi megtapasztalását illeti, ez nem egy puszta vizualizációs gyakorlat. Ébrenléti valóságunk csupán egy fakó ábránd a fázishoz (tudatos álomhoz és testen kívüli élményhez) viszonyítva! Ez az oka annak, hogy számos kezdőt sokkhatásként ér – vagy halálfélelmet ébreszt bennük – az ebbe a tudatállapotba való kerülés. Az érzékelés szintjén ez egy valódi párhuzamos világ.

Michael Raduga

*****

Minden szemináriumon alkalmam volt tucatnyi fázisélményről beszámolókat hallgatni, és a számomra érdekes kérdéseket feltenni. A fázissal kapcsolatos tudásom exponenciális dimenziókban nőtt az első egy-két év során. Ami azonban a legfontosabb, mindez az információ már igazolva volt, és már egy egészen új minőségi szinten. Mivel már emberek ezrein teszteltem mindent, minden egyes szavamat alá tudtam támasztani.

Ha megkérek valakit, hogy tegyen meg valamit, azért teszem, mert a tömegekkel végzett személyes munkám eredménye, és mert tényleg működik. Ha azt kérem, hogy ne tegyenek meg valamit, az azt jelenti, hogy láttam, hogyan vall kudarcot ezer és ezer alkalommal. Az embereknek semmi más dolguk sincs, mint figyelmesen hallgatni, és pontosan követni a javaslataimat...

Ekkor döntöttem úgy, hogy írok egy, az órákat összefoglaló brosúrát, és kiadom minden résztvevőnek. 2009-re ez a brosúra 500 oldalasra nőtt, és ekkor adták ki először, annak a könyvnek az első kiadásaként, amelyet most az olvasó a kezében tart. Ez volt az a könyv, amiről tinédzserként, a fázissal való próbálkozásaim első állomásain álmodoztam: semmi spekuláció, csak a színtiszta praxis. Feltehetően az önfejlesztő gyakorlatok egész területének technikai elemekkel legjobban telezsúfolt könyve lett. Mindent tartalmazott. Ami pedig a legfontosabb, már tömegeken került kipróbálásra, és bármelyik szavára mérget lehetett venni...

Nem gondoltam, hogy a rendszeres szemináriumnak álcázott kísérleteimet ekkora érdeklődés övezi majd. Egy idő után a kutatási szemináriumokból befolyó minden bevételt a fázis tanulmányozására és népszerűsítésére tudtam fordítani...

*****

Sok meglepetést tartogat még ez a terület, és érdemes alaposabban tanulmányozni. Jelentősen átdolgoztam ezt a könyvet... Bevallom, hogy sok történetet hagytam ki egy szibériai őrült fickó vándorlásaiból, aki a világot járja, választ keresve egy olyan kérdésre, amit ő maga eszelt ki, és amire csak neki volt szüksége válaszra. Ezek a történetek sok tucat sikeres vagy sikertelen egyéb projektről szólnak, valamint arról, hogyan úszta meg, hogy elővegyék súlyos bűncselekményekért, hogyan kötött ki egy pszichiátriai intézetben, hogyan követett el szándékosan teljesen erkölcstelen tetteket, aludt lépcsőházakban, játszott főszerepet egy sor katasztrófában, kötött ki egy havannai börtöncellában, és sok-sok egyébről. Akár hiszik, akár nem, minden itt felsorolt a fázis és annak jövője érdekében történt.

„De most itt a Te időd. A fentieket tekintsd egyfajta bevezetőnek. Ez a könyv a gyakorlati rész, ami az emberek ezrein világszerte elvégzett kísérletek gyümölcse. Mindezt úgy állítottam össze, hogy olvasás után azonnal fel tudják használni. Bizonyítékkal rendelkezem minden egyes leírt szóra... Nem kell vakon hinni a szerző minden szavában. Lehetőség van mindent ellenőrizni a saját tapasztalat által, és saját magának eldönteni, igazam van-e, vagy nincs. Csak arra van szükség, hogy a lehető legjobban kövesse az iránymutatást, és a fázis hamar válik majd a napi rutin csodálatos részévé, ahogy az én esetemben is történt”.

*****

Ami a jelenség érzékszervi észlelését illeti, ez nem egyszerűen csak vizualizációs gyakorlat. Maga a valóság nem más, mint egy unalmas álom a fázisállapottal összehasonlítva! Ez az oka annak, hogy a legtöbb újonc sokkhatást – vagy épp halálos félelmet – él meg a fázisba belépéskor.

• Miért ilyen realisztikus a fázis az érzékszervi észlelés tekintetében?

Az emberi érzékelés szempontjából a minket körülvevő fizikai világ nem más, mint a fázis, rendkívül stabil térrel. A könyvben leírt technikákat alkalmazva időszakosan meg lehet szüntetni ezt a stabilitást, és az ebből eredő állapotot saját céljainkra felhasználni.
A fázisban beutazhatja a földet, az univerzumot, még magát az időt is. Bárkivel találkozhat, akivel szeretne, barátokkal és családtagokkal, az elhunytakkal, és hírességekkel is. Információkat szerezhet a fázisból, és azokat mindennapjai javítására használhatja fel. Befolyásolni tudja a fizikumát, és számos kórt is meggyógyíthat. Megvalósíthatók a titkos vágyaik, és fejleszthető a kreativitás. Emellett a testi fogyatékkal élők minden béklyótól szabadon megszerezhetnek mindent, amit a fizikai világban nélkülözniük kell. És a jelenség mindennapi alkalmazásainak módjait tekintve mindez csak a jéghegy csúcsa!...

A 21. században vagyunk! Az ebben a részben kifejtett iránymutatások a legtöbb embernek segítenek megtapasztalni ezt a csodálatos állapotot már 1-3 napnyi próbálkozást követően. Jusson eszeükbe: a könyvben leírt technikák a Fázis Kutatóközpont (a korábbi OOBE Kutatóközpont) sok éves kísérleti kutatásainak eredményei. Ezrek vettek részt első kézből az itt bemutatott technikák kifejlesztésében és tökéletesítésében, és bizonyították, hogy a világon mindenki használni tudja őket. Csak annyit kell tenni, hogy ezeket az egyszerű útmutatókat a lehető legpontosabban és legóvatosabban követni. Ezután szó szerint két világban létezhetnek majd!

A fázisba belépésnek három elsődleges módszere van. A nap más-más szakában lehet ezeket alkalmazni: alvást követően, alvás közben, és előzetes alvás nélkül.

A tapasztalatszerzést a technikák alkalmazásában a legegyszerűbb technikákkal kezdjük – ezek az indirekt technikák, amelyeket közvetlenül az ébredés után kell elvégezni. Igen egyszerűek. Amint ezeket a technikákat már tökéletesen elsajátítottuk, megpróbálhatunk belépni a fázisba este vagy napközben is, előzetes alvás nélkül.

Mielőtt belépsz a fázisba, világosan el kell képzelned, mit fogsz ott csinálni az elválást követően. Ez megnöveli mind az élmény minőségét, mind pedig a létrejöttének valószínűségét...
1895 óta, amikor megjelent H.G.Wells: Az Időgép című könyve, generációk ábrándoznak az időutazásról. Ami egykor népszerű fantasy volt, ma már tudományos feltevés; a kozmológusok és fizikusok jelen világunk időbeli korlátainak kitágításáról vitatkoznak. Az időkorlát megszüntetését technikailag lehetségesnek gondolják, s ez nem is tér el Wells viktoriánus kori mentalitásától, mely a materialista tudományt az emberiség megváltójaként és megkerülhetetlen istenségeként képzelte el. Sajnos, a könyve megjelenését követő évszázadokban a fegyverek drasztikus fejlesztése miatt mindez csak hiú ábránd maradt.

Von Braschler ehelyett az alkalmazott időutazás metafizikai értelmezésére koncentrál. A megoldás nem rajtunk kívül keresendő, hanem magunkban. Az általa kínált eszköz nem egy kezdetleges gép, hanem a kifinomult emberi lélek. Véleménye szerint nem kell egy ígéretes technológiai felfedezésre várnunk, épp ellenkezőleg: születésünk óta magunkban hordozzuk mindazt, amire szükségünk van ahhoz, hogy a múltba vagy a jövőbe utazzunk.

Von Braschler 7 titkot tár elénk, melyek segítségével megélhetjük ezt a csodálatos misztériumot. Világosan és meggyőzően mutatja be őket, mint az időutazás gyakorlati mérföldköveit. Nem trivializálja a tárgyat, de nem is tesz félrevezető, be nem tartható ígéreteket az olvasóknak. Ehelyett a valódi gyógyítást hangsúlyozza – a teljesség magasabb, spirituális értelmében – az Örök Jelen kontextusában, az időn túli pillanatban.

Von legutóbbi könyve, úgy tűnik arra van predesztinálva,hogy a maga nemében igazi klasszikussá váljon. Mindenesetre az biztos, hogy újkeletű érdeklődést kelt egy olyan téma iránt, amely körül egyre hevesebb vita tapasztalható a világon.

Köszönettel tartozunk tisztánlátásáért és szemléletmódjának frissességéért. Von Braschler gyakorlati útmutatója az időutazáshoz egy olyan kézikönyv, amely a tapasztalás és a gyógyítás új, feltérképezetlen területeire vezet be bennünket.Bolti ár: 10 490 Ft
Kiadói ár: 8 500 Ft

Webáruházunk szolgáltatásai:

Azonnali átvétel vagy 1 munkanapos kiszállítás
Kézbesítés belföldre/külföldre
Személyes átvétel könyvesboltunkban
Bankkártyás fizetés is lehetséges!
Könyveinket kiadói áron vásárolhatod meg!

Termékjellemzők:

ISBN: 13903
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 720 oldal
Borítás: Kemény kötésű
Kötés: fűzött
Méret: A5 méret

Ajánlatunk

a kategória további könyveiből
Cary Ellis DD Theodora Mulder PhD
Kvantum Életmód - A 21. századi Szuperember
Teljes útmutató az egészséges életmódhoz és a KVANTUM jólléthez - UTOLSÓ PÉLDÁNYOK
Részletek
Thomas E. Levy
A C vitamin varázslatos ereje
Gyógyítani a gyógyíthatatlant
Részletek
David Wilcock
A Forrásmező felfedezése
A próféciák mögött lévő elveszett civilizációk és a rejtett tudomány
Részletek
A kategória további könyvei

Ajánlatunk

kiadónk újdonságaiból
Újdonság
Bíró Lajos
„Pogány” teológia
Istenidézés
Részletek
Újdonság
Maureen J. St. Germain
Az Akasha krónikák megnyitása
Találkozás a krónikád őrzőivel és lelked céljának felfedezése
Részletek
Újdonság
Körösztös György
Összeesküvések a magyarság ellen
Részletek

Könyvek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik el­fo­ga­dá­sá­val kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Adatvédelmi nyi­latkozat: GDPR