Rólunk

Angyali Menedék Kiadó

Könyvkiadónk 2012-ben jött létre, azzal a céllal, hogy olyan munkák megjelenését segítse, amely az ezoterikus, univerzumi törvényekkel egyensúlyban, különleges történelmi, különböző vallási irányzatokkal átitatott, esetenként misztikus irodalomként megjelenő könyvek különleges tárházát nyújthassa át az olvasóknak, amelyet ők igazi kincsként vehetnek birtokukba. Minden kiadványunknál külön ügyelünk a megjelenésre, és törekszünk a legkifogástalanabb minőségre.

2012-ben, amikor az emberiség egy nagy része zavarodva a világvégére várt, mi tudatosan határoztunk a kiadó létrehozása mellett. Olyan embereknek hoztuk létre, akik képesek a pozitív gondolkodásra, fogékonyak a rendhagyó dolgokra, közösségben gondolkoznak, nem kizárólag csak az ego irányítja őket, akik hisznek abban, hogy a jó dolgok nyújtása jó dolgokat vonz az életükbe, a pozitív jellemük erősíti a világ rezgését, ezáltal jó irányba terelve az emberiséget.

Minden irányzatot tiszteletben tartunk, elfogadjuk a világot olyan sokszínűnek, amilyen sokszínű szeretne lenni. Íróink, kiknek a munkáit közreadjuk, többségükben tudatosan választottak bennünket, és erre nagyon büszkék vagyunk. Kiemelten kezeljük a magyarság őstörténetével, misztikus múltjával kapcsolatos irodalmat éppúgy, ahogyan a terveink között szereplő önfejlesztő, pozitív személyiség-fejlesztő köteteket.

Célunk, hogy kiadványainkkal gondolkozásra serkentsük az embereket, hogy olyan könyveket tudjunk a kezükbe adni, amivel átvezethetjük őket a sötétségből a Fénybe. Várunk hát egyre szélesedő olvasói közösségünkbe mindenkit: Fényharcosokat; látókat; pozitív gondolkodókat; minden jó szándékú embertársunkat, akiknek fontos a szeretet és a béke; minden jóindulatú, nemzeti közösségben gondolkozó honfitársunkat, aki képes egy pozitív egységben tekinteni nemzetünkre, mint egy különleges titkokat hordozó univerzumi egységre a Föld bolygón.

Azért az Angyali Menedék nevet választottuk kiadónknak, mert úgy véljük, hogy a legjobb, legszebb és legértékesebb gondolatokat íróink a legfelsőbb éteri régiókból kapják, hogy aztán könyveink lapjain váljanak olvasóink életének és gondolatainak részévé. Ebben a mai sivár, embertelen és kifordult értékeket közvetítő világban úgy gondoljuk, hogy ezek a művek valóban menedékre találnak nálunk. Az általunk közvetített angyali gondolatok és értékek végső küldetésüket olvasóink szívében és elméjében nyerik el, így minden olvasónk részesül ezekből, a mennyei tudások tárházából, ezáltal válik minden olvasónk is "angyali menedékké".

Tartsatok hát velünk, járjátok be a könyveink által kínált végtelen univerzumokat, a saját valóságotokban éljétek meg a kiadványaink varázsát! :)

Impresszum

Magyar Menedék MMK Kft. Angyali Menedék Kiadója
Cégjegyzékszám: 01-09-957862
Adószám: 23274071-2-43; HU23274071
Tevékenység: Könyvkiadás
Székhely: 1126 Budapest, Márvány utca 48.
Telefon: +36 1 213-7057