- Blog -

Másképp ébredni az Ötödik dimenzióban

Önfejlesztés
2019-10-11

A feleszmélés egyben annak felismerése is, hogy minden, amink van, az örökkévaló most. Az ötödik dimenzióra eszmélés teljesen más, mint az ébredésünk jelenlegi módja.

A feleszmélés egyben annak felismerése is, hogy minden, amink van, az örökkévaló most. Az ötödik dimenzióra eszmélés teljesen más, mint az ébredésünk jelenlegi módja. Ez vélhetően nyilvánvaló, de az értelmezés szempontjából hasznos megemlíteni. Tapasztalhatja majd, hogy sokkal mélyebben tud aludni, ahogy egyre közelebb kerül az ötödik dimenzióhoz. Egy idő után észreveheti, hogy egyre nehezebbé válik reggelente vagy kisebb szundítások után „felébredni”. Ez valóban így van – ez az ötödik dimenzióra eszmélés egyik velejárója. Azért alakul így, mert mélyebbre kerül, kialakítja a kapcsolatot az énje egyéb verzióival, és felébreszti az igazi valója belső tudatosságát!

A Nyugaton sokak számára egy külső ébresztő riasztása jelenti az álomból való kiszakítást. A különböző ébresztők részei annak a technológiának, amihez hozzászokott a testünk, amely az embert megzavarja pihenés közben. Ennek ellenére is sokan használjuk a belső óránkat arra, hogy felébredjünk. Közülünk néhányan észrevették már, hogy felébrednek az ébresztő előtt, annak ellenére, hogy korábban beállították. Megint egyesek közelebbi barátságba kerültek az „Om-óráknak” nevezett fényórák könnyedebb ébresztőihez, amelyek lágy fényt alkalmaznak, amely egy harminc perces időszak során válik fokozatosan fényesebbé.

Az alvás során olyan folyamatok zajlanak, amelyek elengedhetetlenek a mindenkori jelenünk szempontjából. Amikor hirtelen ébresztjük fel magunkat, akár egy külső zaj, akár egy magunk választotta ébresztő által, megzavarjuk a folyamatot, amelynek során a tudatunk a magasabb síkokról az alacsonyabb, anyagi kifejeződés felé halad. Magunkon segítünk, ha tudatosan lelassítjuk az ébredés folyamatát: hagyjuk, hogy a testünket lassan hódítsa vissza a tudatosság az alvást követően, így tudjuk a testünkbe költöztetni a legfejlettebb lényegünket. Így áll módunkban maximalizálni a felsőbb dimenziók energiáit.

A fizikai pihenés során szakadunk el a testünktől. Ilyenkor magunkkal vihetjük akár a testünk egy jobb változatát is. Ennek eléréséhez a tripla mantra meditációt 2 tudom ajánlani eszközként. Létezik olyan modern technológia, amellyel megfiatalíthatjuk magunkat. Corey Goode, a titkos űrprogram bennfentese a Gaia TV-csatorna Cosmic Disclosure című műsorában osztott meg információkat az emberiség elől visszatartott technológia lenyűgöző palettájáról, a fiatalító gépeket is ideértve. Mint azt a hadsereg egyik bennfentese mondta, ha jómagam (a szerző) tudok róla, az azt jelenti, hogy a hadsereg már huszonöt-ötven éve rendelkezik a technológiával. Az ilyen jellegű tudást a legtöbb ember elől visszatartották, de nem számít. Megkerülhetjük ezt a gátat, és a szellemünk segítségével bármilyen „rendszerhez” hozzáférhetünk, amelyet megfelelőnek tartunk. Azt sem feltétlenül kell tudnia, hogy léteznek, vagy hogy milyen módon.

Létezik gyógyításra, gyártásra, replikációra és számos egyébre használható, fejlett technológia. A céljaink szempontjából ide a test gyógyítására képes technológia is tartozhat. Mindezt magunk elé képzelhetjük. Képzeljük el, hogy van egy gép, amely minden bajunkat meggyógyíthatja, és egy olyan, amely elvihet arra a futurisztikus helyre, ahol ez a gyógyítás végbemegy, például egy űrhajó, vagy egy titkos egészségügyi központ az álomvilágunkban. Ehhez a technológiához hozzáférhetünk egy magasabb dimenzióból, belekódolhatjuk az energiatestbe, majd hagyhatjuk, hogy fizikai hatást váltson ki. Sokat segíthet a megtett út méltányolásában, ha naplót vezetünk a körülményekről és a végbemenő változásokról. Ne 2 a meditációval kapcsolatban bővebben ld. a Javasolt források részben hagyjuk magunkat eltántorítani. Mindannyian mesterei leszünk annak, amivel szenvedélyesen foglalkozunk. Eközben pedig jól érezzük magunkat – ha pedig esetleg nem, meg kell tudnunk, mi történik tulajdonképp!

Módosítsunk az érzékelésünkön

Ez a könyv az ötödik dimenziós ébresztő része. Felhívás arra, hogy tisztában legyünk a lehetőségeinkkel, a valódi örökségünkkel, és azzal, hogyan is tehetünk rá szert. A könyv ezen a folyamaton kalauzol végig, és segít megérteni és rendszerezni az erőfeszítéseinket. A könyv igyekszik megváltoztatni az érzékelésünket a lehetőségek korlátaival kapcsolatban. A könyvben újra és újra elő fog bukkanni ez a kifejezés, hogy segítsen rámutatni a helyekre, ahol késztetést éreznénk a tényleges lehetőségek helyett a korábbi élményeinkre építő hitvilágban vagy viselkedés mellett maradni. Figyelem: nem az „idejétmúlt” kifejezést használtam a hitvilágra. Amint belépünk az ötödik dimenzióba, a hitvilágok egyszerűen csak léteznek, mivel sem polaritás, sem preferencia, sem minősítés nem létezik. Miután megváltozott a lehetőségekről alkotott elképzelésünk, örökre más irányt vettünk, és velünk együtt az emberiség is.

Mi tarthat minket távol az ötödik dimenziótól?

Minden keresőnek meg kell értenie, mi tartja távol az ötödik dimenziótól. Az egyik legfontosabb, az ötödik dimenziót elzáró körülmény az elegendő alvás hiánya. Ami azt illeti, sokkal több alvásra van szükségünk hozzá, mint amit elégnek ítélnénk. A hosszabb alvás egyre mélyebbre visz minket az ötödik dimenziós kifejeződésbe. Ez azért van, mert a mélyebb nyugalmi időszakok során vagyunk képesek újra összhangba kerülni a magasabb rezgésszámú énnel, ami lehetővé teszi az ébrenlét során az ötödik dimenziós én fenntartását.

Energetikai gátak és zavaró tényezők

Számos külső zavaró tényező van, amely befolyásolhatja az 5D-ben maradás képességét. Ide tartoznak a chemtrailek, a magasan repülő sugárhajtású járművekből kibocsájtott, mesterséges kémiai anyagok, amelyek káros hatást fejtenek ki a bolygó életformáira, 3 valamint a rezgések közvetett és közvetlen kibocsájtói. A közvetlen kibocsájtók közé tartoznak a mobiltelefonok, a vezeték nélküli internet, és számos egyéb elektromos eszköz. A közvetettek közé tartoznak a számos helyről sugárzott adások, a módosított élelmiszer, és így tovább. Miután aktiváltuk a kapcsolatot a felsőbb énnel, észre fogjuk venni ezeket az energiákat és frekvenciákat, miközben megtapasztaljuk őket, így lehetőségünk nyílik a tisztánlátás gyakorlására.

Ne nézzünk hátra. Előfordulhat, hogy elgondolkodunk egy múltbéli helyzeten, és megpróbáljuk eldönteni, vajon ötödik vagy harmadik dimenziós tapasztalat volt-e. Érdemes tudni, hogy ez a tudásvágy dicséretes, ám kontraproduktív! Miért? Mert annak igénye, hogy az értékelés érdekében felderítsük a múltunkat valójában a harmadik dimenzió foglyává tesz minket. Miért?

Vizsgáljuk meg a célunkat. Saját magunkat vizsgáljuk, saját magunk fölött ítélkezünk? Az önreflexió természetesen a mesterré válás fontos eleme. Amikor azonban megpróbáljuk eldönteni egy adott viselkedésről, hogy az öt vagy három dimenziós volt-e, az agyunkat használjuk a szívünk helyett. Kizárólag az értékelés érdekében meghatározni bármit egy harmadik dimenziós, az egóhoz köthető cselekvés. Tegyünk magunknak egy szívességet, és fordítsunk figyelmet a jelenünkre. Ha így teszünk, az ötödik dimenzió a beavatkozásunk nélkül alakul.

Értsük meg, hogy az ego a barátunk, és remek munkát végez, de nincs mindig igaza! Az ego óv minket; az ego azt szeretné, ha biztonságban lennénk, ha boldogok lennénk. Hogyan viszi mindezt végbe? A múltat felhasználva értékeli az előttünk álló, potenciális lehetőségeket. A valóság harmadik dimenziós változatában hasznunkra vált azzal tölteni az életünket, hogy elválasztjuk a jót a rossztól, mivel az a polaritáson alapul. Most azonban, miután már aránylag rendszeresen látogatunk el az 5D-be, a tapasztalatok osztályozása azok múltbéli hatása alapján egy olyan rendszer, amely megakadályozza azt, hogy a jelenben legyünk, és a 3D polaritás-alapú markába zár minket. Helyezkedjünk el a jelenben, és az 5D-cselekvések és –energiák segítenek ott is maradni.

A régi meggyőződések leváltásának fontossága

Ha Ön nem veszi kézbe a saját jövőjét, valaki más fogja! A jövőnket egyszer régen olyan lények rabolták el, amelyek úgy hitték, okosabbak nálunk, ahogy azt a Föld őstörténetének okulásunkat elősegítő, számos változata is bizonyítja. Graham Hancock Entangled, valamint Timithy Wyllie Confessions of a Rebel Angel című kötetei két eltérő változatról is beszámolnak. Mindkettő eléggé világias, és mindkettő meghaladja az erőszakosság általam elviselhető szintjét (azokat a részeket általában átugrom), de eltérő nézőpontokból ábrázolják az őstörténetünket, és arra ösztönöznek minket, hogy valamivel több empátiával tekintsünk rá.

Hosszú idő telt el azóta, és elég sokat is léptünk előre mostanáig. Néhány ilyen lény azonban ma is köztünk jár, és félelem és manipuláció révén továbbra is megkísérelnek ellenőrzésük alá vonni minket. Ellen tudunk azonban állni nekik, ha most, egyszer és mindenkorra elhatározzuk, hogy a fény lényeinek tekintjük magunkat, és soha semmi nem korlátozhat minket többé.

Épp itt az ideje, hogy elfogadjuk a lehetőségeink teljes spektrumát; az ilyen jellegű könyvekben ábrázolt múlt tükrében pedig láthatjuk, milyen terjedelmes is ez a spektrum! A teljes, ötödik dimenziós kifejeződésre való „feleszmélés” emellett bizonyos tekintetben egyfajta felfedezés is. „Isten vagy?” – kérdezte egy járókelő Gautama Buddhától. „Nem, csupán éber” – hangzott a kedves felelet. Amikor ötödik dimenzióban ébredünk, Istenek vagyunk vajon? Nem. Csak éberek. Okkal említem ezeket a felfedezéseket, amelyek célja, hogy segítsen magunkévá tennünk a tényt, hogy amit tudunk, korántsem elegendő; ez segíthet abban, hogy az új, eltérő meggyőződések vehessék át a múltból megőrzött, nagyra becsült meggyőződéseink helyét.

Ez nem történhet meg, ha nem fogjuk fel, hogy a jelenlegi meggyőződéseink egy harmadik dimenziós valóságon alapulnak, amelynek az ötödik dimenziós valóságból tekintve szinte nincs is vonatkoztatási pontja. Valamilyen szinten ez is olyan, mint egy idegen nyelv elsajátítása. Előbb néhány szót ismerünk csak – és úgy hisszük, beszélni is tudunk; mindaddig, amíg rájövünk, a mondatalkotás eddigi elképzeléseit fel kell adnunk. Ezt követően gazdagodni kezd a szókincs. Útközben élvezettel szemléljük a hasonlóságokat, amelyek esetleg ritkaságszámba is mehetnek. Észrevehetjük, hogy az 5D bizonyos módjai a harmadik dimenziós gondolkodásban egyszerűen kifejezhetetlenek.

Minden oldalról körülvesznek minket azok, akik nem tudják, vagy nem akarják megingatni az emberiséget visszatartó hűbéres rendszert. A rendszert titkos kormányok alkotják, amelyek céljai miatt az emberek úgy érezhetik, mintha nem volna más választásuk, mint követni a harmadik dimenziós létezés status quóját. Meg vannak győződve arról, hogy nincs választásuk, és sajnos mindannyian félre vannak tájékoztatva. Aki kinyitja ezt a könyvet, és alkalmazni kezdi ezt a tudást, képes mindent megváltoztatni. A forrás hatalommal ruházza fel – ha úgy tetszik, lovaggá üti – mindazokat, akik fontolóra veszik a valóság megváltoztatásának lehetőségét. Gondoljunk bele: a lehetőségek spektrumát még mindig nem tártuk és fedeztük fel teljes kiterjedésében.

Részlet a „Ébredés az Ötödik dimenzióban” című könyvből. Kattints a teljes könyvért:

Megnézem a könyvet

<< < >> >
Ez a honlap sütiket használ. A sütik el­fo­ga­dá­sá­val kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Adatvédelmi nyi­latkozat: GDPR