- Blog -

Rezgésed és energiád emelése

Önfejlesztés
2017-04-27

A föld bolygónak van a legalacsonyabb és leglassabb rezgése az összes birodalom közül, a Fénymunkásoknak együtt kell működniük a körülöttük lévő energiával, még akkor is, ha ez lehúzza őket egy kicsit. Célzottan emelheted rezgésedet, ha rövid időre meglátogatod a magasabb birodalmakat, vagy magasabb rezgésen élő életet élsz, hogy a magasabb bolygókról származó adományokat integrálhasd saját emberi létedbe...

A rezgés, a frekvencia és az energiaáramlás ugyanazt a dolgot jelenti. Fénymunkásként néha csapdába esve érezzük magunkat saját rezgésünkben és emberi létünkben, de ez nem kellene, hogy feltétlenül így legyen. Keményen dolgoztál azért, hogy finomra hangold és felemeld energiád rezgését egy finom hangolású frekvenciába, de amikor lejöttél a földre, elkezdtél együtt énekelni a kórussal és elfelejtetted a saját dalodat. A föld bolygónak van a legalacsonyabb és leglassabb rezgése az összes birodalom közül, melyről beszélni fogunk és a Fénymunkásoknak együtt kell működniük a körülöttük lévő energiával, még akkor is, ha ez lehúzza őket egy kicsit. Célzottan emelheted rezgésedet, ha rövid időre meglátogatod a magasabb birodalmakat, vagy magasabb rezgésen élő életet élsz, hogy a magasabb bolygókról származó adományokat integrálhasd saját emberi létedbe.

1. ÁRASZD MAGADBÓL A SZERETET FORRÁSÁT ÉS VÁLJ IS AZZÁ

Sokféle szeretettípust élünk meg: családi, baráti, háziállataink iránti szeretetet és romantikus szerelmet. Azok a kapcsolatok, melyek a szeretet érzésével töltenek el bennünket, csodálatosak lehetnek, és hosszantartó érzelmi kötődést hoznak létre, de az a szeretetfajta, ami gyógyít, más, mint a többi, mert ez a szeretet emberi létünk korlátain túlmutat. Nagyon sokszor az a szeretet, amit emberi érzelmi szinten megélünk, félelmeket és egocentrikus ügyeket is hordoz. Lehet birtokló, vagy félelem alapú és pontosan az ellenkezője a gyógyító feltétlen szeretetnek.

Bármikor, amikor az emberi félelmet bármilyen típusú szeretethez kapcsolod, azt kockáztatod, hogy a szív csakrában felhalmozódik a toxikus energia. A szív csakrán keresztül csak úgy tudod áramoltatni a gyógyító szeretetet, ha ott nincsenek emberi kötődések és az emberi szeretet átalakulhat univerzális szeretetté, melyben nincs a veszteségtől, vagy az elhagyatottságtól való félelem. Ahhoz, hogy gyakorolni tudjuk ezt a fajta gyógyítást, először meg kell figyelnünk teljes létezésünket, mint a szeretet kifejeződését, ellentétben azzal az érzéssel, melyek életünkben emberekhez, helyekhez, dolgokhoz kapcsolódóan jönnek-mennek. Szeretetteljes kapcsolatban kell lennünk létezésünkkel és mindenekelőtt úgy kell látni magunkat, mint saját magunk szeretetforrását.

Minden nap hozd meg azt a tudatos döntést, hogy szív csakrádon keresztül feltétlen szeretetet áramoltatsz minden teremtmény felé.

Ez az elsőrendű munkád itt Fénymunkásként, és amikor már sikerült beépítened ezt a gyakorlatot a tudatodba, teljesen természetessé fog válni. A szeretet az az érzés, amely a leginkább emeli frekvenciánkat és minél több feltétlen szeretetet árasztasz ki önmagad és mások számára, annál magasabbra fogsz emelkedni.

2. LÉGY OLYAN, MINT A VÍZ

A víz a föld tisztító ereje. Meditáció előtt vagy naponta kapcsolatba lépni a vízzel hozzájárul rezgésed áramlásban való létéhez. Ha stresszesnek érzed magad, fürödj meg vagy zuhanyozz le, az automatikusan emelni fogja rezgésedet. Már önmagában az is, ha csak a víz közelében vagy, emeli rezgéseidet, így hát ha találsz az otthonod közelében lévő nagyobb kiterjedésű vizet, látogasd azt gyakran. Személyes energiád automatikusan összerezeg a víz áramlásával és azt fogod érezni, hogy a rajtad keresztüláramló életenergia kiegyenlítettebben áramlik.

3. TISZTÍTSD MEG A TESTED

Hagyj fel az egészségtelen szokásokkal, mint amilyen a cigaretta, az alkohol, a drog. Ezek mind toxikusak a számodra, a toxinok maguk alá gyűrnek és lomhává tesznek. Külön figyelj oda étkezési szokásaidra; a „könnyű” ételek fogyasztása jó ritmust szabhat. A nehéz hústermékek és a gyorséttermi ételek csupán megterhelik endokrin rendszeredet, mely arra törekszik, hogy kivezesse a toxinokat a testedből. Ahogy arról már korábban is beszéltünk, a nyirokrendszer és a csakrák együttműködnek. A toxinokkal való túlterhelés le fogja lassítani életenergiádat. Egy három napos léböjt kúra jó kezdés lehet. Ez gyorsan mozgósítja szervezetedet és megszabadítja a toxinokól. Természetesen a megfelelő hidratáltság sem elhanyagolható. Mielőtt hozzákezdenél a léböjttel történő detoxifikáláshoz, kérlek konzultálj orvosoddal!

4. A MEDITÁCIÓ GYAKORLATA

A meditáció azért fontos, hogy megtartsd földelésedet és összeszedett légy. Nem kell, hogy olyan rituálé legyen, amely elvon mindennapos sürgető tevékenységeidtől. De napi 10-15 perc, amikor felsőbb énedhez kapcsolódsz, megtisztítja energiáidat és kihagyhatatlan, ha életedet magasabb rezgésen kívánod élni.

5. ELLENŐRIZD BELSŐ DIALÓGUSODAT

Korlátozd az elme csacsogását, és az is legyen pozitív és felemelő. Külön figyelj arra, hogy hány önelítélő gondolatot teszel magadra minden nap és igyekezz automatikusan javítani azokat. Ha azon kapod magad, hogy negatív vagy, vagy nem vagy kedves önmagadhoz, azonnal vizualizáld a törlőgombot és töröld a fejedből. A fejedben a következő szavakat vizionáld: Semmi nincs, amit ne tudnék megtenni! vagy Szeretnek és támogatnak mindenben, amit teszek! Tartsd meg ezeket a szavakat pár másodpercig, aztán lépj tovább. Ahogy emelkedni kezd rezgésed, belső dialógusod automatikusan szeretetteljesebb lesz és kedvesebb, de amíg eljutsz ide, nem kell lehúzni magad negatív belső dialógusokkal.

6. FIGYELJ A JELEKRE ÉS AZ ÜZENETEKRE

Minden nap kapunk az Univerzumból isteni üzeneteket és iránymutatást. Szellemi vezetőid, őrangyalaid és átkelt szeretteid folyamatosan figyelnek. Jeleket küldenek nekünk, habár nagyon sokszor olyan elfoglaltak vagyunk, hogy nem vesszük észre azokat. Tartsd tudatossági szintedet magasan, hogy képes legyél ezeket az üzeneteket megkapni, mert mindig adnak iránymutatást és soha nem vagy egyedül.

7. KAPCSOLÓDJ A MAGASABB BIRODALMAK ADOMÁNYAIHOZ

A zene, a művészet és az irodalom mind magasabb bolygó adományai az emberiségnek. Szakíts időt arra, hogy kapcsolatba lépj ezeknek a magasabb érzékelések forrásainak szépségével. Csak azzal, hogy elveszel Mozart mennyei melódiáiban, vagy Monet tündöklő színeibe, emelni fogja rezgésedet. Ezek a mesterművek adományok számunkra, azt a célt szolgálják, hogy emeljék a Föld bolygó rezgését és nekünk kapcsolódnunk kellene ezekhez az energiák-hoz, amennyire csak lehetséges.

8. MARADJ TÁVOL A NEGATÍV EMBEREKTŐL

Azok az emberek, akik pletykálkodnak, hazudnak, vagy irigyek, nagyon alacsony rezgésen vannak. Nem megvilágosodottak, anyagi lelkek, akik csak az anyagi birtoklásban hisznek, és nem tulajdonítanak jelentőséget a spiritualitásnak. Légy óvatos, mert az ilyen emberek elbizonytalanítják a többieket félelem alapú beszélgetéseikkel. Nagy szükségük lenne arra, hogy szeressék és elfogadják őket, de nem megvilágosodottak spirituálisan, így nem érzik magukat érdemesnek a szeretetre. Nem gonosz emberek, de félre vannak vezetve és egy illúzióra koncentrálnak és nem arra, ami autentikus. Fénymunkás vagy itt és most, és azért jöttél, hogy szeretetet és fényt árassz és nincs időd az ilyen emberekre.

9. KRISTÁLYOK

A kristályterápia nagyszerű módja frekvenciád emelésének. Meditáció közben, ha kristályt tartasz a kezedben, érezni fogod, ahogy rezgése kiáramlik. A kristályok magas rezgésű kövek, energiával telítettek, melyek új magasságokba vihetnek. Bizonyos fajta kristályok erőteljes gyógyító energiát birtokolnak és rezgésüket felhasználhatod saját, személyes rezgésed emelésére. A kristályok legerősebben a felső csakrákkal rezonálnak (a szív csakrától fölfelé), mert a Fénymunkások innét végzik legtöbb munkájukat. Tökéletes együttműködésben fogod érezni magad a kristályokkal.

10. A CSENDES ELME TECHNIKÁJA

A csendes elme technikája megemeli rezgésedet, megtisztítja tudatodat és megnyit, hogy „meghallhasd” azokat az isteni üzeneteket, melyeket neked szánnak. Szükséges elmédet nyugodt, csendes állapotban tartani, amikor arra készülsz, hogy meditáció alatt magasabb birodalmakból érkező információkat fogadj. Kövesd ezt a technikát, mielőtt válaszokért, vagy megoldásokért fordulnál a magasabb frekvenciákhoz. Válassz egy helyet és időt, ahol egyedül lehetsz. Győződj meg róla, hogy a tévé, a rádió és a telefon ki van kapcsolva. Most ez a te időd, amikor kapcsolatba léphetsz felsőbbrendű éneddel.

-Fogj egy tollat és készíts elő papírt az átjövő üzenetek számára. Írd le azokat rögtön, mihelyt tudod, amíg még pontosan emlékszel rájuk.

-Lazítsd el a testedet: ülj le kényelmesen és győződj meg róla, hogy tested egységben van, gerinced egyenes és vállaidat engedd le. Szentelj külön figyelmet csakráidnak, győződj meg arról, hogy összhangban vannak és ülő helyzeted nem akadályozza őket.

-Lélegezz tudatosan, koncentrálj a lélegzetedre, ahogy az be- és kilép a testedből. Belélegzésedet tiszta fényenergiaként képzeld el (amint be- és kiáramlik orrnyílásaidból) és kilégzésed alatt (a szádon keresztül) képzeld el, hogy a toxikus energiák eltávoznak testedből. Miközben légzésedre koncentrálsz, tudd, hogy élet-energia tölt fel, amely megtisztít és energetizál.

-Figyelj szándékosan: most van itt az ideje megfigyelni a csendet. Ahogy megnyitod tisztánhallásodat, fogod hallani az Univerzum hangjait. Figyeld meg, mit hallasz. Úgy hangzik, mint az óceán, statikusan, vagy mint a zene? Szentelj külön figyelmet a hirtelen felbukkanó képeknek, vagy egyedülálló szavaknak. Ezek külön-leges üzenetek, melyeknek jelentése van számodra itt és most.

-Ha azon kapod magad, hogy elméd elvándorol a „mi lesz ma este a vacsora?”, vagy „ezt a munkát határidőre le kell adnom” világába, vonulj vissza azonnal a csendbe. Ilyenkor önmagadat az emberi lényed nem létezésére fókuszálod. Ebben a nyugodt elmeállapotban egód és érzékelt valóságod nem létezik. Ne feledd, hogy minden, ami anyagi, vagy fizikai csupán illúzió, és ha öszszerezegsz a Föld bolygó energiájával, az nem visz előrébb a felemelkedés útján.

Ez arról szól, hogy tudatodat kiterjeszd emberi léted korlátain kívül és eléred a szeretet, a fény, és a bölcsesség helyét, ami nem ezen a földön van.

Részlet Sahvanna Arienta „A Fénymunkás” című könyvéből

Részlet a „A Fénymunkás I-II.” című könyvből. Kattints a teljes könyvért:

Megnézem a könyvet

<< < >> >
Ez a honlap sütiket használ. A sütik el­fo­ga­dá­sá­val kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Adatvédelmi nyi­latkozat: GDPR